Direct inloggen:

Ook inlogcode?

Vul je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

klant worden

Over ons

Gebr. Noort Flowerexport is een groothandel in bloemen, planten en overige aanverwante artikelen. Wij zijn een middelgroot bedrijf waarbij persoonlijk contact een belangrijk kenmerk is. Het bedrijf is in 1991 opgericht door de gebroeders Albert en Pieter Noort. Sinds 1 januari 2012 is alleen Albert Noort nog eigenaar van het bedrijf. De naam van ons bedrijf is echter niet veranderd en heet nog steeds; Gebr. Noort Flowerexport.

De afgelopen jaren heeft Gebr. Noort Flowerexport grote stappen gemaakt om met de tijd mee te gaan. De nieuwste manieren van het dagelijkse inkopen van de verste producten op afstand worden toegepast. Er wordt dagelijks ingekocht op de 3 belangrijkste veilingen van Nederland, namelijk in Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg. Daarnaast kopen wij ook direct in bij diverse kwekers.

Wij hebben diverse verkooplijnen op verschillende landen zoals; Duitsland, Oostenrijk en Engeland. Onze ervaren verkopers houden hun klanten dagelijks op de hoogte over de nieuwe dagverse producten, prijzen en eventuele nieuwe trends.

In het jaar 2014 heeft ons bedrijf geïnvesteerd in een hypermoderne webshop. Het inkopen van bloemen, planten en overige aanverwante artikelen is hierdoor voor onze klanten vele malen makkelijker en sneller geworden.

De goede service en het persoonlijke contact van Gebr. Noort Flowerexport staat voor succes, ook voor u als klant!